boek-240De overzichtelijke opmaak met fantasievolle illustraties, grote noten en heldere tekst zorgen ervoor dat leerlingen prettig met dit boek kunnen werken.

Bekijk voorbeeldpagina's als slideshow

En hier in PDF

cd-240De meespeel-cd hoort bij het lesboek. De pianobegeleidingen zijn zó gecomponeerd dat de stukjes makkelijk zijn mee te spelen met de cd. Ook is het tempo aangepast aan beginnende violistjes.
De cd maakt het oefenen thuis leuker en voorziet de leerling tegelijkertijd van extra ritmische en harmonische input.
De vijftien basisliedjes uit hoofdstuk 2 zijn met een kinderkoor opgenomen en kunnen al vanaf de eerste les met de cd meegezongen worden.
CD beluisteren

notenkaartjes-240Met de ritmekaartjes uit het boek kunnen vijf basisritmes op een flexibele manier geoefend worden. De leerlingen kunnen de woordritmes klappen of op de viool spelen. De aantrekkelijke plaatjes en het ontbreken van tekst maken de kaartjes geschikt oefenmateriaal voor jonge leerlingen.

pianoboek-240Alle pianobegeleidingen die Oksana Polman voor de cd heeft geschreven zijn gebundeld in dit apart verkrijgbare pianoboek.

werkbladen-240De werkbladen waarnaar in het lesboek verwezen wordt kun je vanaf de website uitprinten. Ze staan in het leerlingen-menu.

spelletjeMet deze spelletjes kunnen de noten die de leerlingen leren in hoofdstuk 2 op een speelse manier geoefend worden.
Ze staan in het leerlingen-menu van de website.